There are some things in this universe, ladies and gentlemen, that are bigger than all of us. And a tortoise is one of them!

Няма как, трябва да признаем, че Дейвид Линч ни е в пъти по-любим от Джон Карол Линч, но това със сигурност не означава, че не харесваме актьора. Напротив, винаги сме се радвали да го видим в някой любопитен филм или сериал (често покачвайки „the creepiness factor“ с около хиляда), затова определено ни хареса новината, че е подготвил режисьорския си дебют „Lucky“, и се зачудихме какво ли ще представлява той.

Сега получаваме първия трейлър и плакат на филма, в който Линч е събрал доста впечатляващ екип актьори, които все харесваме: Хари Дийн Стантън, Рон Ливингстън, Ед Бегли джуниър, Том Скерит и дори Дейвид Линч, когото неслучайно споменахме по-горе. Ролята на Линч явно няма да е особено голяма, но още в трейлъра си личи, че всяка реплика ще е шедьовър.

Какво ли е било на снимачната площадка можем само да си представяме, затова нека сега се съсредоточим върху самия „Lucky“, който разказва за духовното израстване на 90-годишен атеист и странните герои, които обитават забутано пустинно градче. След като е надживял всичките си връстници, безкрайно независимият Лъки се оказва в заника на живота си, търсейки просветление. Според официалния синопсис, филмът е едновременно „любовно писмо към живота и кариерата на Хари Дийн Стантън и размисъл над самотата, духовността и човешката връзка“.

How about you just suck it?

В добавка към супер симпатичния трейлър, който обещава наистина приятен филм, ето и един плакат, който сякаш служи най-вече да ни напомни колко е остарял Хари Дийн Стантън.

Lucky_cactus_poster_FinalLucky“ е режисьорският дебют на актьора Дейвид Карол Линч, а в ролите са Хари Дийн Стантън, Рон Ливингстън, Ед Бегли младши, Том Скерит, Бет Грант, Бари Шабака Хенли, Дейвид Линч и други.

Премиерата е 29 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments