Изключително много харесваме Джеф Никълс, даже спокойно можем да кажем, че е един от любимите ни (млади) режисьори и стана такъв още с „Take Shelter“. Нямаме търпение да разберем какъв ще е следващият му режисьорски проект, но докато чакаме новини по темата, със сериозен интерес обръщаме поглед към „In The Radiant City“, който Никълс е продуцирал.

Драмата е дебют на Рейчъл Ламбърт и поне на пръв поглед – трейлърът и плакатът, които виждате по-долу – изглежда отлично. Премиерата на филма беше на фестивала в Торонто, откъдето отзивите са доста добри и съветват всички, на които им е писнало от летни блокбастъри, да намерят начин да гледат „In The Radiant City“.

Във филма участват Майкъл Абът младши („Mud“, „Loving“), Силия Уотсън, Марин Айрлънд („Hell or High Water“), Мадисън Бийти („The Master“) и Пол Спаркс, с който Никълс е работил по „Mud“ и „Midnight  Special“. Какъв е сюжетът едва ли ще научите от самия трейлър, но след него има кратък синопсис, който дава малко по-добра представа за историята. По всичко личи обаче, че всичко ще е на ниво – семейният конфликт, атмосферата и изпълненията най-вече, което е задължително за една качествена драма, продуцирана от Джеф Никълс.

Андрю Юрли решава да се върне в града, в който е роден и отрасъл, където да се справи с миналото и демоните си. Сложната и драматична история на семейство Юрли постепенно се разкрива и когато се връщаме в сегашно време, Андрю отново е изправен пред важен морален избор. Но за да намери отговора, първо ще трябва да се срещне с избухливата си сестра Лора, племенницата Бет, който не знае дали да вярва на историите му, и преждевременно състарилата се Сюзън, която копнее да се види със сина си.

itrc_1sht_fm1

In The Radiant City“ е режисьорският дебют на Рейчъл Ламбърт, а продуцент е Джеф Никълс. В ролите ще видим Майкъл Абът младши, Силия Уотсън, Марин Айрлънд, Мадисън Бийти, Джон Майкъл Хил, Пол Спаркс и други.

От 18 юли „In The Radiant City“ ще се разпространява дигитално и On Demand.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *