Отдавана се чуваше, че „Sin City: Град на греха” може да се пренесе на малкия екран (в днешно време всичко става на сериали, включително и доста от филмите на TWC/Dimension, така че, това не е изненада) и ето, че най-накрая имаме някакво раздвижване в тази посока.

Deadline съобщават, че с адаптирането на комикса на Франк Милър са се заели телевизионният ветеран Глен Мазара („The Shield”, „The Walking Dead”, „The Omen”) в качеството си на шоурънър и Лен Уайзман („Подземен свят”, „Умирай трудно 4.0”, „Зов за завръщане” и сериала „Sleepy Hollow”) като режисьор на пилотния епизод. Те двамата влизат и в ролите на продуценти, наравно със Стивън Луру („Град на греха: Жена, за която да убиваш”), Франк Милър и Боб и Харви Уайнстийн.

Засега няма кой знае колко информация, освен че сериалът „Sin City” ще се различава доста от филмите на Робърт Родригес и ще представи нови, оригинални герои и сюжетни линии в познатата ни вселена. Не се знае обаче дали разликите ще включват и характерния визуален стил.

Ние сме почитатели на комиксите на Милър, адски харесваме първия филм на Родригес и ще се радваме да видим качествена телевизионна адаптация. Така че ще следим развитието на проекта, без обаче да възлагаме кой знае какви надежди – „Град на греха: Жена, за която да убиваш” (който въпреки положителното ревю на Влади, повечето от нас намират за доста слаб) ни стои като обица, че нещата могат да се объркат.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *