Само след няколко дни ще свършат мъките на хората (ако има още такива!), които очакват поредния филм с префасониращи се гигантски извънземни роботи. Но не си мислете, че след като излезе на екран „Трансформърс: Последният рицар”, амбициите на Paramount ще приключат – не, компанията има намерение да продължи с вариации по различни теми, като сред тях е „spinoff”, посветен на Бъмбълбий.

За нас успешното привличане на президента на LAIKA и режисьор на „Кубо и пътят на самураяТравис Найт внася сериозно количество оптимизъм в очакванията за този проект, но още по-интригуващи се очертават нещата и поради факта, че според Variety Хейли Стайнфелд е в разговори за роля. Въпреки че детайлите около сюжета все още са неясни, THR твърдят, че нейната бъдеща героиня ще бъде „мъжкарана, която работи като автомеханик след училище”. Стайнфелд е потвърдила участието си във филма за Бъмбълбий, споделяйки, че е „развълнувана и е голям фен на филмите за Трансформърс”.

Изчаквайки да се потвърди участито на Стейнфелд, за да пуснем новината, преди няколко дни стана ясно и времето, в което ще се развива действието на този „spinoff” – това са 80-те години на ХХ век и в такъв случай филмът, фокусиран върху Бъмбълбий, ще се яви в ролята на предистория, ще бъде много по-простичък (без участието на толкова много автоботи и десептикони) и ще бъде насочен към много по-млада аудитория.

Настоящият проект за сценарий е дело на Кристина Ходсън, чиито работи често попадат в прословутия Black List на нереализираните сценарии. Продуценти на филма за чаровната жълто-черна кола са Лоренцо ди Бонавентура, Майкъл Бей (закъде без него!) и мастър Спилбърг. „Bumblebee” би трябвало да се появи на кино догодина по това време, очаква се премиерата да е на 8 юни 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *