Warner Bros. Pictures и DC Entertainment са в (донякъде) затруднено положение. При набирането на енергия и сила в представянето на разлиичните елементи от разширената вселена на DC не е добре да има паузи и/или колебания, но миналата седмица се оказа, че и Дъг Лаймън (за когото миналата година стана ясно, че поема игралната версия на „Justice League Dark”) се оттегля като режисьор на проекта. Компаниите в момента са в трескаво търсене на подходящ „заместител”.

Говори се евентуално за режисьора на римейка на „То” – Андрес Мушети, но последното име, което се завъртя в продуцентските глави, е аржентинецът Дамиан Шифрон, чиито „Диви истории” бяха сред претендентите за чуждоезичен „Оскар” през 2015 година и обиколи буквално целия свят, като събра над 40 награди и повече от 50 номинации на всевъзможни филмови форуми. В момента Шифрон вероятно просто е в списъка на потенциални кандидати, които предстои да бъдат обсъждани в ръководството на Warner Bros. – но ако ангажират него, би било доста cool-решение!

Съгласно плановете за поредност на филмите би било добре поне още един филм от вселената на DC да „влезе” в производствен етап паралелно с „Aquaman” преди края на годината. Може би повече новини ще се предоставят на милионите фенове по света на предстоящия Comic-Con в Сан Диего през юли…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *