След обещаващия „announcement” тийзър трейлър на „Castle Rock” не сме имали възможност да пишем за подготвяния от Стивън Кинг и Дж. Дж. Ейбрамс психологически хорър сериал на Hulu (те се събират отново след успеха си с мини-сериала „22 ноември 1963” („11.22.63”) по едноименния роман на Кинг) и сега с радост се включваме, за да отбележим една доста приятна кастинг новина.

Deadline съобщават, че любимата ни Джейн Ливи („Злите мъртви”, „Don’t Breathe”) и ветеранката Сиси Спейсик, която всички добре познаваме от ролята и на Кери Уайт в първата екранизация на Брайън Де Палма по роман на Кинг – „Кери”, се присъединяват към актьорския екип на сериала, който досега включваше единствено Андре Холанд („Moonlight”).

Според информацията на Deadline,  Андре Холанд влиза в ролята на Хенри, адвокат на осъдени на смърт затворници с уникална и сложна история в Касъл Рок. Сиси Спейсик ще бъде неговата осиновила го, отчуждена майка Рут Дийвър, която е пенсиониран професор, в чиито избледняващи спомени може да се крие ключът за проблематичното минало на Касъл Рок. Джейн Ливи ще бъде вманиачената на тема смърт и самопровъзгласила се за историк на Касъл Рок Джаки.

Като цяло, до момента за „Castle Rock” знаем само, че ще бъде от десет епизода, действието ще се развива в  добре познатия на всички фенове на Краля на ужаса измислен град Касъл Рок ще „комбинира митологичните мащаби и интимните разработки на героите от историите в най-добрите и обичани творби на Кинг”, изплитайки епична сага за светлина и мрак, разиграваща се на няколко квадратни километра от гористите местности на Мейн”.

Ние имаме големи очаквания за този сериал и ще продължаваме да следим развитието му. Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments