Повече от месец не сме обръщали никакво внимание на вселената на „Star Wars” и в частност на предстоящия през декември „Междузвездни войни: Последните джедаи” – последните ни новини по темата бяха посветени на чудесния първи трейлър и на един масивен ъпдейт от Star Wars Celebration. Сега отново е време да отправим поглед към междузвездната сага, който идва благодарение на Vanity Fair.

По традиция популярното списание за попкултура и мода обръща специално внимание на поредицата „Междузвездни войни” и имат специални броеве, посветени на отделните епизоди и от 2001 г. насам „украсени” от снимките на изключителната фотографка Ани Лейбовиц (или Либовиц както би трябвало да се произнася името ѝ). „Последните джедаи” също не е изключение и от вчера вече можем да се запознаем с четирите варианта на корицата на летния брой за 2017.

Виждаме основните действащи лица, които са групирани както следва: Рей (Дейзи Ридли) и Люк (Марк Хамил); Капитан Фазма (Гуендолин Кристи), Кайло Рен (Адам Драйвър) и Генерал Хъкс (Донал Глийсън); Фин (Джон Бойега), По Дамерън (Оскар Айзък), Роуз Тико (Кели Мари Тран) и BB8; последна самостоятелна корица, най-вероятно като трибют към смъртта на Кери Фишър, е заслужила Лея. Вижте.

star-wars-the-last-jedi-cover-rey-luke star-wars-the-last-jedi-cover-phasma-kylo-ren-hux star-wars-the-last-jedi-cover-poe-finn-rose star-wars-the-last-jedi-cover-general-leia

Днес се очаква да дебютират и снимки от вътрешността на списанието, подкрепени с нова информация, включително и за Роуз Тико, която ще има най-голямата роля от всички нови герои, сред които са и тези на Лора Дърн и Бенисио дел Торо. Надяваме се да ги видим и тях.

Докато чакаме ви предлагаме да видите и предишните корици на Vanity Fair от „Невидима заплаха” до „Силата се пробужда”. Вече сме ги представяли, но нищо не пречи да го направим отново за по-лесно сравнение.

star-wars-episode-i-vanity-fair star-wars-episode-ii-vanity-fair star-wars-episode-iii-vanity-fair star-wars-ep-vii-vf-cover

Режисьор и сценарист на „Междузвездни войни: Епизод VIII  – Последните джедаи“ („Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi“) е Райън Джонсън („Looper: Убиец във времето“), а в ролите ще видим Дейзи Ридли, Марк Хамил, Адам Драйвър, Джон Бойега, Кари Фишър, Оскар Айзък, Лора Дърн, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Антъни Даниълс, Гуендолин Кристи, Анди Съркис, Бенисио дел Торо, Кели Мари Тран, Том Харди, Питър Мейхю, Били Лурд, Франк Оз, Майк Куин и др.

Премиерата на филма е насрочена за 15-ти декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тази Дейзи има супер симетрично лице. Ибаси симетрията, ибаси чудуту! :O