Нас ако питате, това заглавие, включващо „сексуално зареден”, „психологически трилър” и Наоми Уотс в едно, би трябва да ви е напълно достатъчно и вече да сте си отбелязали „Gypsy” като абсолютно задължителен. Финалната точка би трябвало да е фактът, че говорим за сериал на Netflix. Ако все пак ви е необходимо още нещо, предлагаме ви малко подробности за сюжета, както и първия трейлър.

Действието на „Gypsy” следва Джийн Холоуей (Уотс) – терапевт от Манхатън с привидно перфектен живот, която започва противоречащи на докторската етика интимни връзки с хора в живота на нейни пациенти. С размиването на границите в професионалния живот и личните фантазии на Джийн, тя пропада в свят, където желанието и реалността се различават катастрофално.

Ето и трейлъра.

Определено сме заинтригувани и ще метнем едно око на „Gypsy”, но без да имаме някакви свръхголеми очаквания, тъй като сериалът може да разглежда подобаващо теми като психика и секс, но може и да ги използва самоцелно, за да привлича внимание. Ще почакаме и ще видим какъв ще се окаже случаят.

Една от режисьорките на „Gypsy” е Сам Тейлър Джонсън („Петдесет нюанса сиво”), а сценаристи са  дебютантката Лиса Рубин и Джонатан Карън. В ролите ще видим Наоми Уотс, Били Кръдъп, Софи Куксън, Луси Бойнтън, Карл Глъсман, Мелани Либърд, Пурна Джаганатан и други.

Gypsy Season 1

Gypsy Season 1

gypsy-naomi-watts-image-3

Премиерата на „Gypsy” е 30 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *