it-trailer-1494207422

Отразяваме доста прилежно всякакви ъпдейти, касаещи новата адаптация по хорър класиката на Стивън КингТо”. Някои членове от екипа ни я намират за може би най-доброто произведение на Краля или в най-лошия случай второто най-добро (веднага след „Гробище за домашни любимци”). Други (срам не срам) все още не се я чели, но възнамеряват да направят това преди екранизацията на Андрес Мушети, която ни очаква този септември.

С наближаването на премиерната дата е неизбежно (искаме или не) да получим още рекламни материали. Честно казано достатъчно сме надъхани да гледаме филма и нямаме нужда от нищо друго. От този нататък сякаш всяка снимка/ клип ще ни развалят удоволствието от гледането. Писахме достатъчно за първия трейлър, който беше чудесен, така че няма да ви тормозим с нови разсъждения.

Доволни сме от видяното. Трейлърът е близък до първия като усещане, но пък за сметка на това е различен като ритъм и ни позволява да видим повече от една от важните сцени във филма – срещата на децата с клоуна в канализацията. Харесва ни как се напластява напрежението. Надяваме се съспенсът и психологическата дълбочина да са движещите сили зад екранизацията. Поне визуално сме повече от доволни.

Оставяме ви с два варианта на един жесток фен постер, който се появи преди няколко дни:

artofroninit1

artofroninit2

Режисьор на „It“ е Андрес Мушети („Mama“) по сценарий на Чейс Палмър, Гари Доберман и Кари Фукунага. Сред актьорите са Бил Скарсгард, Джейдън Либерхър, Фин Улфхард, София Лилис, Джак Дилън Грейзър, Уайът Олеф, Чоузен Джейкъбс, Джереми Рей Тайлър, Оуен Тийг, Пип Дуайър, Стюарт Хюз, Стивън Богарт, Ари Коен, Меган Шарпантие, Никълъс Хамилтън, Джаксън Робърт Скот, Джейк Сим, Хавиер Ботет, Логан Томпсън и др.

Пpемиерата е предвидена за 8 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. Споко ,Касаба и аз не съм е чел,но ми е в списъка от задължителните. Ама изчаквам точния момент така, както Камерън изчаква за Аватар 🙂

  2. Hurry the fuck up, филмът скоро ще тръгне по кината, а книгата е 1300 страници 😀

  3. Аз вече прочетох,, Границата“ на Робърт ,който е 1000 стр. в електронен вариант.

  4. И си го представих за в бъдеще, като един 150 милиона бюджетен филм R-рейтинг 🙂

 1. Според мен пък е съвсем различен като усещане. В предишния трейлър беше наблегнато на хорър частта, на jumpscares и се задаваше цялостния тон. Тук е наблегнато на другата важна страна – отношенията между децата, техния живот преди клоуна.
  Като цяло много готино се очертава.

 2. BTW: Знае ли някой какво става с частта като възрастни? Дали ще я засегнат или остава за втори филм?

 3. Вероятно ще остане за втория филм. Все пак тя се развива около 30 години след събитията от първата книга. Иначе и този трейлър е добър – аз бях готов да го гледам още след първия. 🙂

 4. Действието с възрастните е оставено за втория филм, който се развива 27 години след първия.

  Това е най-яката книга на Кинг Евър!

  1. Мнееее… 🙂 Първата книга на „Под купола“; The Stand; Дългата разходка; Мъртвата зона са по-добри. Поне за мен… Както и да не забравим поне три или четири книги от „Тъмната кула“.

  2. „Под купола“ е една книга. Иначе моят топ 2 на Кинг май винаги е бил: 1. „Гробище за домашни любимци“; 2. „То“… а за третото място спорят „Дългата разходка“, „Неизживени спомени“ и „Сияние“. Имам обаче доста пропуски, така че ако наваксам някой ден с библиографията му може и да има леки размествания. 🙂

  3. Аз съм чел почти всичко на Кинг и като негов огромен фен мога смело да, че То си е най яката книга евър. Да от Тъната кула 1-2 книжки са по добри, но категорично Сблъсък-а е доста слаба книга. Изобщо не може да се доближи до То или Гробището.
   Дългата разходка също ми е една от любимите, Гробището също. Разказа Мъглата също е много добра.
   Мога да отлича също и Талисманът, Играта на Джералд, Зеленит път, Изкуплението Шоушенк от особените сезони.
   А пък за разказите да не говорим, там има доста добри разкази. Но просто атмосферата на То е направо смазваща. Просто няма друга книга, която да се доближава дори на косъм до атмосферата на То и пълнокръвния детайлен свят в нея.