Краткият синопсис на най-новата драматична история с подписа на Клер Дени гласи следното:

„Изабел, артистична парижанка и разведена майка, търси любов – истинската любов…”

Хиляди са филмите, посветени на тази вечно изплъзваща се, илюзорна представа за съвършените отношения между хората, за онези дълбоки чувства, които знаем, че съществуват по принцип, но винаги остават в полето на мечтите и пожеланията. В случая с „Let the Sunshine In” зрителите получават шанс за нова среща с неизменно очарователната Жулиет Бинош, в компанията на Ксавие Бовоа, Жерар Депардийо, Жозиен Баласко, Филип Катрин и Никола Дювошел.

Let the Sunshine In” откри Петнайсетдневката на на режисьорите, а ето какво споделя Едуард Уейнтроп, артистичният директор на тази престижна филмова секция в Кан:

„Това, което ни впечатли, е радикалната смяна на тона на Клер Дени. Обичаме, когато създателите на филми опитват нови посоки в творчеството си.”

Сценарият е дело на Дени и Кристин Анго. Филмите на 71-годишната режисьорка са били представяни през годините в Кан и всяка следваща нейна творба се очаква с нескрит интерес. За момента е ясно, че публиката във Франция ще има възможност да види спокойната красота на Жулиет Бинош в този филм през есента, а за нейните фенове по другите географски ширири остава надеждата за фестивални срещи…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *