Никой не знае това, което аз зная и което съм видяла. Само аз мога да разкажа моята история. Всеки друг, който се опита да стори това, е шарлатан и глупак. И ще очаква възнаграждение, без да е свършил работата. Това е една от болестите на нашето общество…

Изказването е на истинската „руса амбиция” Мадона – най-продаваната изпълнителка на всички времена според Книгата за рекорди на Гинес; Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка я посочва като най-продаваната рок-изпълнителка на 20 век и е втора сред най-високо оценените и награждавани изпълнителки в САЩ (след Барбра Стрейзанд). Под снимката, която Мадона публикува в Instagram-акаунта си след новината за развижване на идеята за неин биографичен филм, са изписани над 2500 коментара в стил „Ти си единствена”, „Само ти можеш да го направиш!”, „Не бихме гледали филм за теб, направен от друг!”, а одобрението си за тази (хипотетична) идея са изказали над 90 хиляди души със своите „like”-ове.

Бихме казали, че доста бързо се развиват нещата за първия по точки проект в „черния списък” с нереализирани сценарии от миналата година. Според The Hollywood ReporterBlond Ambition” си е намерил „дом” в Universal. „In 1980s New York, Madonna struggles to get her first album released while navigating fame, romance, and a music industry that views women as disposal.” – едно-единствено изречение-анотация в никакъв случай не може да бъде основа, върху която да се градят каквито и да било изводи, обаче… дебютантката, написала сценария, трябва много да внимава! Името й е Елис Холандер, асистентка на Алехандро Гонзалес Иняриту в „Бърдмен” – и въпреки вятърничавия й вид, се надяваме да е научила малко занаят, защото е много вероятно думите на Мадона да се окажат верни – ако нямаш „желязна” подготовка по темата, най-влиятелната жена в музикалната индустрия може да те смачка като досадна хлебарка!

За момента ще се въздържим от коментари, докато (ако въобще!) получим повече информация по проекта. Все още няма желаещ режисьор, който да се захване с „Blond Ambition”, един от продуцентите обаче ще бъде Брет Ратнър чрез RatPac Entertainment, в сътрудничество с Майкъл Де Лука (Социалната мрежа, „Петдесет нюанса сиво”). Не е ясно и коя актриса би се наела да изиграе Мадона от 80-те… дали пък Лейди Гага няма да се окаже най-подходящият избор, ако въобще дойде време, в което този проект да продължи да живее? Ще се радваме да споделите идеи по темата, а ние обещаваме да подадем ъпдейти в момента, в който се появят!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *