Ако сте почитатели на комиксовите филми и все още не сте гледали „Логан: Върколакът”, силно ви препоръчваме да го направите. Дори и да не го приемете за тоталното откровение, за което го смятат някои фенове, гарантирано ще оцените различния подход към героите и историята, който го отличава от всичко, което сме гледали в Х-мен вселената, а и в жанра като цяло.

Споменаваме „Логан: Върколакът” не само защото Върколака и Дедпул са си приятелчета, а защото в Щатите преди филма има закачен специален тийзър трейлър на „Deadpool 2” (идващ и като компенсация за липсата на станалата задължителна сцена след надписите). Първоначално тийзърът беше предвиден само за кино показ, но след като изтече в нета (не знаем какво точно са си мислели от студиото), бе разпространен и официално и вече може да бъде видян в отлично качество.

Видеото представлява специално заснето етюдче-закачка със Супермен, Стан Лий и Хю Джакман, но предлага и други скрити „съкровища” (и нямаме предвид задника на Райън Рейнолдс), които ще оставим да откриете сами. Вижте.

Възползваме се от случая, за да отбележим и най-новия слух, свързан с кастинга на Кейбъл, и той касае Дейвид Харбър от „Stranger Things”, който бил харесан от Fox и е ходил на няколко скрийн теста. Предвид проблемите около подготвяното продължение (за които може да прочетете в новините до момента) няма да коментираме нито този пореден слух, нито каквото и да е друго, преди да имаме сигурна информация.

Засега „Deadpool 2” трябва да бъде режисиран от Дейвид Лийч, а ако всичко е наред, филмът трябва да се появи в кината на 2 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. След изглеждането на това лайно в кино салон, с Amid The Chaos Of The Day на Hans Zimmer от „Истински романс“, единственото което може да се лучи е да оцениш още по-високо „Logan“ 🙂