Може би най-добре приетият филм на тазгодишния фестивал „Сънданс“ беше „A Ghost Story” на Дейвид Лаури („Ain’t Them Bodies Saints“, „Pete’s Dragon“). Вече сме ви представяли проекта, в който ще видим едни от любимците си – Руни Мара и Кейси Афлек. Предлагаме ви да се запознаете с по-подробен синопсис и да видите първия трейлър на това, което има потенциала да се окаже един от най-интригуващите филми на 2017.

Наскоро починал мъж (Кейси Афлек) се завръща от отвъдното като призрак, облечен в бял чаршаф, за да утеши скърбящата си съпруга, но открива, че е останал отделен от времето, принуден да наблюдава пасивно как животът и жената, която е обичал (Руни Мара), бавно се изплъзват. Призракът поема на космическо пътешествие през спомените и историята, за да се справи с неизразимите въпроси на живота и чудовищния мащаб на съществуването.

Вижте първия трейлър:

Направо не знаем какво да кажем. Изглежда повече от отлично. Не е за вярване колко ефектно може да изглежда човек, покрит с бял чаршаф в определен контекст. Темите за загубата и продължаването напред, комбинирани с това да гледаш миналото и бъдещето отстрани са ужасно меланхолични и близки до сърцето ни. При това не си спомняме да сме ги гледали развити по толкова оригинален начин. Наистина нямаме търпение. От студиото A24 досега не са ни разочаровали, а Руни Мара и Кейси Афлек определено знаят как да си подбират проекти.

Оставяме ви (не толкова категорично като призрака) с един плакат:

Режисьор на „A Ghost Story” е Дейвид Лаури, а в ролите освен Руни Мара и Кейси Афлек ще видим Уил Олдъм, Соня Ачеведо, Роб Забреки и Лиз Франке.

Премиерата е 7 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *