Астрономическата пролет настъпи, навън се постопли, замириса ни на море и изведнъж светът вече не изглежда чак толкова лошо място. Дори филми като „Спасители на плажа” на Сет Гордън започват да ни се струват като добра идея, въпреки че рекламната кампания на филма всячески се опитва да ни убеди в противното.

Paramount представиха нов трейлър на филма, който предлага най-подробния поглед към сюжета от всички реклами до момента, като същевременно запазва усещането за доста сериозна простотия.

Припомняме, че „Спасители на плажа” се фокусира върху Мич Бюкенън (Скалата), който получава арогантно и самонадеяно младо попълнение в екипа си – Мат Броуди (Ефрoн). Заедно с екипа си от сексапилни спасителки те разкриват група престъпници, водени от изкусителната Виктория Лийдс (Приянка Чопра), чиито машинации заплашват бъдещето на залива.

Ако това не ви е достатъчно, вижте и „гениалния” тийзър постер.

плакат

Режисьор на „Спасители на плажа” е Сет Гордън („Horrible Bosses”), а в главните роли са Дуейн Джонсън, Александра Дадарио, Зак Ефрон, Джон Бас, Кели Рорбах, Илфенеш Хадера, Дейвид Хаселхоф, Памела Андерсън, Ханибал Бърес, Прианка Чопра и други.

Българската премиера е 2 юни 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Все едно пък се стреми да бъдя нещо повече. Това си е чиста „бокс-офис“ чекия.

    2. А, това е така – филмът ще е точно каквото се стреми да бъде (тоест, бълвоч), просто се почувствах длъжен да посоча очевидното 🙂