Накратко, още сме под положителното влияние на последния страхотен постер на „Пришълецът: Завет”, който, общо взето, ни надъха за филма на Ридли Скот повече от всички трейлъри до моментна, включително и втория, който определяме като най-добрия. Силно въодушевени, с желание отразяваме последните новости от рекламната кампания на филма, за които в друг случай бихме чакали да излезе нещо по-сериозно, за да ви представим.

Става дума за поредица снимки, предлагащи ни поглед към заснемането на „The Last Supper” – официалния пролог на „Пришълецът: Завет”, в който се запознаваме с търсещите нов живот двойки на борда на космическия кораб „Covenant” , както и с неговия екипаж.

alien-covenant-prologue-bts-3 alien-covenant-prologue-bts-5 alien-covenant-prologue-bts-2 alien-covenant-prologue-bts-4 alien-covenant-prologue-bts-6 alien-covenant-prologue-bts-7 alien-covenant-prologue-bts-8 alien-covenant-prologue-bts-9 alien-covenant-prologue-bts-10

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Филмът на Шрьодингер – докато не го гледаме, е едновременно як и тъп 🙂