През последните няколко дни на рекламния фронт на „Конг: Островът на черепа” беше доста натоварено, като почти всеки ден излизаха любопитни рекламни материали. По причини, които многократно сме споменавали в новините ни до момента, ние останахме малко встрани от този поток, но през изминалия уикенд седнахме и спретнахме един, така да се каже, чудовищен ъпдейт, в който нахвърляхме всичко по-интересно, което пропуснахме.

Това, което предлагаме на вниманието ви, са един задкулисен поглед с акцент върху IMAX презентацията на филма, пет телевизионни спота, пет клипа, тонове снимки и поредния азиатски постер. Понеже количеството реклами е доста голямо и шансът да видим нещо, което не искаме, вече е доста голям, не сме гледали всички от новите видеа, така че не можем да кажем дали има нещо специално. Може би вие ще ни кажете.

Преди да пристъпим към видеата, само искаме да отбележим, че наскоро стана ясно, че в края на филма (след надписите) ще има допълнителна сцена изненада, която била „an awesome awesome after credit scene” и „will NOT disappoint!!”. Предполагаме, че ще е нещо свързано с „Godzilla: King of Monsters” или още по-добре, с „Godzilla vs. Kong”.

IMAX

ТВ спотове

Клип

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

A51A3620.dng TAN208_165.tif TAN208_069.tif 14-XXc271a 13-pV4akud KONG: SKULL ISLAND Kong: Skull Island KONG: SKULL ISLAND TAN208_196.tif TAN208_188.tif TAN208_184.tif TAN208_178.tif TAN208_147.tif TAN208_086.tif 16-o3icMFi 17-FF9eNgK KONG: SKULL ISLAND KONG: SKULL ISLAND 03-N27ApSk 12-pzWAunf 11-aEyLGjE 10-PZGI14X 09-A39XakO 08-VMDDgPO 07-8AW6LWD 06-TZxccoV 01-2JRc3UL 02-EQdfThr 04-5qJYvPz 05-SpV9hhJ kong_skull_island_ver11_xlg

Режисьор на „Конг: Островът на черепа” („Kong: Skull Island”) е Джордан Воу-Робъртс („Kings of Summer”), а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон К. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Още съм ентусиазиран, не виждам чак такава чудовищна разлика в трейлърите, мисля, че ще е много фън.

 2. В тийзърите, клиповете и видеата от филма показват доста нови и интересни неща, но като гледам имам чувството, че вече гледах филма след като ги изгледах…..
  Месля, че ще получим един интересен филм, но без сериозността загатната в първия трейлър преди 7 месеца, за съжаление.
  Честно казано от всички кадри вадя заключението, че конфликта във филма ще се развива между Конг и Самуел Джаксън подпомаган от Гудман, а Хидълстън и Ларсън ще са в другия отбор, които ще помагат на Конг….
  Но защо ще го ловят и защо ще му помагат мога само да фантазирам.
  Мен друго ме притеснява. Разликата межди Конг и Годзилата. Все още е доста очеизвадна освен, ако Конг не е все още бебе….

 3. Мда, май Конг тук е още млад и се очаква в мач-филма да е по-близък до габаритите на Годжира. Иначе съм съгласен, че всичко след смазващия първи трейлър лъха на генерика, но определено ще се гледа, най-малкото, за да го оплюем праведно, ако се окаже тесла.