godzilla-2-release-date-2019

Макар неусетно да изтече половин година от появата на „Netflix” хита „Stranger Things”, нас все още ни държи влага. И затова сме доволни от присъединяването на една от най-ярките звезди в сериала – Мили Боби Браун, – към подготвяното продължение на “Годзила“. Продукцията тепърва набира скорост, като засега режисьор и съавтор на сценария е Майкъл Дохърти („Trick’r’Treat”), а към писането се присъединява и Зак Шийлдс. Двамата са работили заедно и по развлекателния коледен хорър „Krampus”, чието влияние бихме се радвали да усетим в новия филм за „Краля на чудовищата”.

Това ще е първата роля в пълнометражен филм за Мили Боби Браун, след фантастичния ѝ дебют като Ел. Браун вече работи по втория сезон на „Stranger Things”, чиято поява се очаква да е някъде по трасето на 2017 година.

millie-1

Засега липсват детайли за сюжета и героите на „Godzilla 2”, но от „Legendary Pictures” обещават „повече чудовища за разиграване“, което би могло да означава, че ще бъдат представени познати на феновете зверилища от вселената на Годзила, каквито са например Мотра, Гидора и Родан.

През март очакваме и премиерата на “Kong: Skull Island”, който ще бъде и завръщането на друго иконично чудовище – Кинг Конг, чиято последна поява на големия екран беше през далечната 2005 във филма на Питър Джаксън. Премиерата на „Godzilla 2” ще бъде на 22 март, 2019 година, а колосалният сблъсък между двамата е насочен за 29 май, 2020 година – „Godzilla vs. Kong”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

    1. В първата боя беше по-малко, сега трябва да има повече 🙂