Малко повече от седмица ни дели от премиерата на „Assassin’s Creed” и 20th Century Fox правят финален маркетингов „push” с идеята да размърдат тези, които все още са „на оградата” по отношение на филма – най-вероятно тези, които никога не са играли нито една част от изключително популярната серия от видео игри на Ubisoft.

Новият рекламен ъпдейт включва международен трейлър, който ни запознава с „МакГъфина” на филма – Райската ябълка, издирвана от рицарите тамплиери, водени от Джереми Айрънс, клип, в центъра на който е напрегнато и изключително динамично преследване с колесници (една от многото екшън сцени във филма), и кратък поглед зад кулисите, запознаващ ни с науката зад устройството Анимус, с което Калъм Линч (Майкъл Фасбендър) ще преживее отново живота на своя прародител Агилар в Испания от XV в.

Трейлър

Клип

Зад кулисите

За финал вижте отново краткия официален синопсис, както и един нов постер.

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

плакат

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршъл, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Бахти, чак сега се поинтересувах за каста. Пак ще са купища Имена, около „шитнярска маса“.