На Марк Уеб („(500) Мига от любовта”) не му е лесно след „Невероятният Спайдър-мен 2”, който прекрати опита на Sony за рибуут на висящия по покривите любим наш супергерой. На нас, както се разбира и от самото ревю, филмът по-скоро ни хареса или ако трябва да сме честни – харесаха ни определени части от него, като за проблемите не виним режисьора, а студиото. В никакъв случай не сме се отказали да следим кариерата на Уеб, а щом става въпрос за завръщане към независимото кино, антенките ни са още по-наострени.

Gifted” разказва историята на Франк Адлър (Крис Евънс), който, докато се бори с личните си демони, открива любовта на живота си. Адлър се опитва да спечели попечителство за дъщерята на починалата си сестра. Хлапето се оказва неоткрит гений и променя живота му завинаги. Вижте първия трейлър:

Филмът едва ли ще промени живота ни, но със сигурност не изглежда отчайващо зле. От време на време нямаме против да гледаме сантиментални истории, стига да са достатъчно непретенциозни и да има нещо, за което да се хванем. Малката в случая изглежда като най-големия актив и сякаш заковава ролята на гениален математик. Името й е Макена Грейс и със сигурност тепърва ще чуваме повече за нея.

Режисьор на „Gifted” е Марк Уеб, а в ролите ще видим Крис Евънс, Джени Слейт, Октавия Спенсър, Линдзи Дънкан и Маккена Грейс.

Премиерата е 12 април 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *