Не бяхме чували за един от многото нови проекти, който всъщност изглежда интересно, с предизвикателното заглавие „Come And Find Me”. Оказва се, че не само ние не знаехме за него – в мрежата се появи трейлър без друга предварителна информация. Причините могат да бъдат най-различни, но най-важните обикновено са две – липса на средства и липса на увереност, че филмът ще събере публика. Що се отнася до първата причина – тя може да се случи на всеки, още по-сигурно когато става дума за независима продукция. А по повод номер две – тогава за какво правиш филма, бе пич? Сценарист и режисьор е Зак Уедън („Southland”, „Halt And Catch Fire”), който дебютира в пълнометражната режисура с този филм.

Продуценти на проекта са Saban Films, а в главната роля виждаме Арън Пол, добре познат на всички почитатели на стойностната телевизия от „Breaking Bad”. Партнира му Анабел Уалис, като двамата влизат в ролите на Дейвид и Клер. Идиличната връзка на героите е разрушена по тайнствен начин – Клер изчезва. Отчаян, но неспособен да остави нещата без разрешение на загадката, Дейвид тръгва по намека за следа, който си мисли, че е намерил, ала пътят му става все по-безумен и по-опасен. Шокиран от откритието, че Клер живее двоен живот, той решава да рискува всичко, само и само за да я види поне още веднъж…

Трилърите, с добавен колкото се може повече съспенс, се превърнаха в своеобразна мода след успеха на „Не казвай сбогом”. До известна степен и „Момичето от влака” беше „маркетирано” в тази ниша, но филмът на Тейт Тейлър е доста далеч от майсторството на Финчър. А в случая да си „малък и независим” (като продукция) не означава, че автоматично си дисквалифициран – при такъв динамичен трейлър резултатът току-виж се оказал приятен и увлекателен (скептични сме, но трябва да се дава шанс!).

Come And Find Me” излиза на кино и в системата на VOD на 11 ноември 2016. Дано публиката му си го намери…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *