Един от племенниците на Франсис Форд Копола, музикант и композитор, вокалист на групата Rooney, а също и брат на Джейсън Шуорцман (когото ще видите след малко в трейлъра) е решил да разкаже за мечтите на един пианист, възпитано и добро момче, който има огромно желание да отвори собствен пиано бар в Лос Анджелис. Дебютът на Робърт Шуорцман в киното имаше премиера през пролетта в програмата на Трайбека и отзивите от специалистите включват „красиво заснет” и „забавна история за узряване”. Трейлърът на това романтично независимо творение определено притежава vibe, но и известна несигурност – вижте!

https://www.youtube.com/watch?v=lh6cX1qxp5k

„Понякога трябва да се отдръпнеш малко и да се опиташ да проемееш какво всъщност правиш…” – с живота си, с изборите, с пътищата, които поемаш… Музикантът Монти Фейгън преминава през труден период. Той живее с приятелката си в къщата на нейната майка. Има огромно желание да притежава и управлява пиано бар, ала страда от непреодолима липса на финанси, за да реализира мечтата си. Ситуацията става интересна, когато Монти получава възможност да замести пианиста в бара на шикозен хотел. Там той среща Оливия – по-възрастна, богата „фатална” жена, с която започва интересна, пламенна връзка. Присъствието на Оливия в живота му влива допълнителна доза самочувствие и мъжественост. Но когато тя му предлага заплащане, Монти започва да се притеснява, че финансовата зависимост от възрастната му любовница може да му попречи да реализира мечтите си както той си представя…

Orion Pictures са се ангажирали да разпространят на кино независим филм на дебютант, който е имал късмета да се роди в една от най-известните кинофамилии – чичо му е легенда, братовчедите му Никълъс Кейдж и София Копола са добре познати на всички киномани, брат му Джейсън има завиден опит (вече 18 години) в киното и телевизията, като най-често сме го срещали при любимия ни Уес Андерсън. Робърт също се е появявал пред камера – във „The Virgin Suicides” и „The Princess Diaries”, композитор е на музиката в „Palo Alto” на Джиа Копола.

Сценарият на „Dreamland” е дело на самия Робърт и Бенджамин Фонт, в главната роля на мечтателния пианист е Джони Симънс, а в останалите роли са Ейми Ландекър, братът на режисьора – Джейсън Шуорцман, майката на режисьора – Талиа Шайър, Франки Шоу, Бевърли ДиАнджело, Ноел Уелс, Шей Мичъл и Ник Тун. В саундтрака са включени няколко оригинални песни, композирани от бандата на Шуорцман. Разпространението на филма е предвидено за 11 ноември 2017 – в избрани щатски киносалони и в платформата VOD.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *