„Пирамида от черепи“, Пол Сезан (ок. 1901 г.)
„Пирамида от черепи“, Пол Сезан (ок. 1901 г.)

По повод Хелоуин наскоро из интернет се появи нова информация около поредния римейк на „Денят на мъртвите“. Отразявайки новината, решихме да наваксаме и с няколко пропуснати неща (не сме писали нищо по темата от юлския ни ъпдейт насам). Ще започнем със сравнително нова снимка от продукцията, на която можем да видим част от героите в пълно бойно снаряжение:

Новите герои на „Day Of The Dead“
Новите герои на „Day Of The Dead“

…и ще завършим с 2 видеа, които показват процеса на работа на или около снимачната площадка и подготовката на проекта (на първото даже можете да чуете българска реч, ако се заслушате внимателно):

Weapons training ? love my job #film #bandonhasagun #glock17 ???

A video posted by Marcus Vanco (@marcusvanco) on

Day Of The Dead“ е режисиран от Хектор Ернандес Висенс („El cadáver de Anna Fritz“) по сценарий на Марк Тондеpай и Ларс Джейкъбсън, а в ролите са Софи Скелтън, Джонатан Шек, Джеф Гъм, Маркъс Ванко, Марк Райно Смит, Лорина Камбурова, Люк Казънс, Рейчъл О‘Мийра, Атанас Сребрев, Нейтън Купър и др. Премиерата е предвидена за следващата година.

Джонатан Шек в ролята на зомбито Макс
Джонатан Шек в ролята на зомбито Макс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Май вече е заснет, поне частта от продукцията, която беше на територията на България. Същият е случаят и с „Leatherface“. Очаквам и двата филма да намирисват сериозно, но ще се радвам, ако се окаже, че всъщност са сносни… за което шансът е нищожен, разбира се.