Тя се казва Алис и това е нейната история. Краят на нейната история… Да се надяваме!

В предишните две новини по темата – първите трейлъри и промото и motion постера – споделихме, че имаме намерение да изгледаме „Resident Evil: The Final Chapter”, защото гледахме всички части от поредицата до момента и искаме да изкараме изпълнения с горчилка и болка (особено през последните години) цикъл, в опит да получим някакъв завършък, който да ни позволи да забравим всичко и да продължим необременени напред към бъдещето (каквото и да е то) на филмовия франчайз.

Същото е отношението ни и към рекламната кампания. Малко остана и ще изкараме всичко до края (или поне по-големите неща), за да ни се махне от главата веднъж завинаги. А новият пълен трейлър си е достатъчно голям, че да му обърнем внимание. Разбира се, при положение, че филмът изглежда тотално неразличим от последните няколко, не можем да очакваме, че трейлърът ще се различава кой знае колко от предишните (принципно има начин, ама не разчитайте), но все пак трябва да отбележим, че той ни предлага доста нови кадри и малко по-подробен поглед към историята.

Припомняме, че „Resident Evil: The Final Chapter” е заключителната част от поредицата екранизации по изключително популярната серия игри „Заразно зло”, в която Алис (Мила Йовович) се завръща в Ракуун сити, където започна кошмарът, и заедно с шепата оцелели от апокалипсиса хора се изправя срещу последната атака на „Umbrella” и ордите ѝ от немъртви и мутанти-чудовища, в опит да спаси човечеството от пълно унищожение.

Честно казано, няма какво повече да споделим като коментар. Както казва нашият добър приятел и „fellow Kunt” Влади, всичко е ясно! Само се молим накрая да не ни изненадат неприятно с някой „стингър” за евентуална последна „последна” част, че тогава вече…

Вижте и един нов постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „Resident Evil: The Final Chapter” е Пол У. С. Андерсън, а в ролите са Мила Йовович, Али Лартер, Шон Робъртс, Уилям Леви, Руби Роуз, Иън Глен, Оуен Макен, Фрейзър Джеймс, Рола и други.

Премиерата е 27 януари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Вижда ми се,че ще е по-добър от ,,Underworld“ (За малко да напиша Westworld )

  2. Бахти камерата. Ташачките да им изсъхнат на всички режисьори, който използват този похват. Дори втората част на Борн не предизвиква подобно главоболие.