margo-20160910

Дори и най-големите критици на актьорските заложби на Марго Роби (ние определено можем да разберем една такава позиция), едва ли ще отрекат нейните впечатляващи физически дадености, които несъмнено ѝ дават доста голямо предимство за определен тип роли. Например на фатална жена. Точно в такъв образ влиза тя в предстоящия noir-трилър „Terminal” на дебютиращия като режисьор Вон Стайн.

Филмът разказва за двама наемни убийци (Декстър Флечър и Макс Айрънс), които поемат почти самоубийствена задача, възложена им от мистериозен поръчител и обещаваща огромно заплащане. Впускайки се в мисията, двамата попадат на млада жена на име Ани (Марго Роби), която се оказва въвлечена в случая в доста по-голям степен, отколкото те са предполагали в началото.

Ето как точно ще изглежда Роби в ролята.

Марго Роби

Както вече споменахме и както доста добре личи от горния кадър, Марго Роби е изключително хубава и подобни превъплъщения ѝ отиват, независимо дали от актьорска гледна точка изпълнението ѝ е добро или не. Ще изчакаме някой трейлър, за да придобием по-добра представа за това, което ни очаква, но ако трябва да решаваме само по синопсис и снимка, на линия сме.

Режисьор и сценарист на „Terminal” е Вон Стайн, а в ролите ще видим Марго Роби, Декстър Флечър, Макс Айрънс, Саймън Пег, Майк Майърс, Матю Луис, Дейвид Барон, Моли Хасъл, Ариане Фрейзър и други.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Маргото много вдигна левъла последно време. И това ще е трепач, no doubt