Днес явно ни е Майкъл Фасбендер ден. Видяхме го в първия клип от „Trespass Against Me, а той е и причината да отразим поредната порция снимки от очакваната екранизация по „Assassin’s Creed”, подготвяна от Джъстин Кързел.

Вече от много време не сме виждали нищо съществено от филма (разните му снимчици и задкулисни видеа не се броят) и е крайно време да видим нов трейлър. Засега обаче той все още не е факт и трябва да се задоволим с това, което разполагаме.

Преди да видите снимките обаче, припомняме официалния синопсис:

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

assassin_27s-creed-2807646 assassin_27s-creed-2807645 assassin_27s-creed-2806171-1 assassin_27s-creed-2800924

DF-05268.tif

assassin_27s-creed-2789770

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршъл, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

    1. Това е, защото участваш в главната роля (комплимент-градация за секс).

  1. Не знам сюжета по първата част на играта ли ще се фокусира или е отделна история

  2. Много нежно сте сбъркАли името на сина на Брендън Глийсън, ма така па може да видите кои преписват от вас!

    1. Не е като да не бъркаме имена, но точно това не сме!