Нов трейлър – същата кретения. Вече писахме за хита от Сънданс на режисьора Андрю Нийл при появата на официалния му трейлър. Сега Paramount са решили да засилят интересакъм филма, като предлагат на жадните за нещо „по-пикантно” тийнeйджъри няколко голи цици и малко традиционни извращения с лайна и прочие гадости. Искаш ли магарето да върви в избраната посока (в случая – към киносалона), трябва да му покажеш правилния морков!

Филмът успя да събере възторжени фестивални отзиви, но това надали ще е достатъчно, за да си намери достатъчно шантава публика, която ще издържи момчешките „бъзици” под формата на издевателства, с които се славят щатските колежански „братства”.

Режисьорският дебют е сериозен и (според източници отвъд Океана) този трейлър до известна степен е подвеждащ, защото изглежда сякаш филмът влиза в ролята на адвокат на деянията, като това съвсем не е верен извод – тонът му е мрачен, въздействието е травмиращо, а детайлите в историята са по-скоро точни, отколкото преувеличени. Това е само още едно доказателство за дебилщината на младежите, които продължават уж стари традиции в ежегодната гавра с набора от „зайци” в съответното учебно заведение. Както изглежда, адмирации за ролите си ще продължават да получават Бен Шнетцер и най-малкият от братята Джонас – Ник.

В основата на „Goat” са спомените на Брад Ланд, върху сценария е работил Дейвид Гордън Грийн, а в роли влизат още Гъс Халпър, Дани Флаерти, Вирджиния Гарднър, Джейк Пикинг и – разбира се – неизменният участник в (повечето) инди филми, Джеймс Франко. Филмът ще бъде разпространяван в ограничен брой киносалони в Ню Йорк, Лос Анджелис и още градове, както и в платформата VOD от 23 септември 2016.

плакат

 

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments