Ash Vs. Evil DeadNo guts, no glory!

Вече видяхме първата промоционална снимка на предстоящия втори сезон на „Ash Vs. Evil Dead“, а ето, че само три дни по-късно, Starz ни предлагат и първия кървав тийзър трейлър. Миналия път споменахме, че вече не сме пубери и не се впечатляваме лесно от орди демонизирани зомбита и купища гор – искаме да са подплатени с качествена история и герои. Въпреки това, като фенове на жанра, няма как да останем равнодушни пред касапницата, която ни предлага краткото видеото. Вижте.

Във втория сезон на „Ash Vs. Evil Dead“ Аш напуска своя любим Джаксънвил и се завръща в родното си градче Елк Гроув. Там той се изправя срещу Руби и двамата бивши противници трябва да сключат неловко примирие, тъй като много скоро Елк Гроув се превръща в ядро на злото.

Вижте и една нова промоционална снимка, представяща Аш и Руби рамо до рамо.

Аш и Руби рамо до рамо

В ролите се завръщат Брус Кембъл (Аш), Луси Лоулес (Руби), Дана ДеЛоренцо (Кели) и  Рей Сантяго (Пабло). Към тях се присъединяват Лий Мейджърс като бащата на Аш Брук Уилямс, Тед Рейми като приятеля на Аш от детинство Чет Камински и Мишел Хърд като училищната любов на Аш Линда.

Премиерата на втория сезон на „Ash Vs. Evil Dead“ е насрочена за октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *