Ние сме сред хората, на които първият трейлър на „Hell or High Water” на Дейвид Макензи им допадна доста, и още тогава си го отбелязахме като едно от задължителните заглавия за годината. Междувременно филмът беше показан на фестивала в Кан, където получи отлични отзиви, които ни вдъхнаха увереност, че не сме се подлъгали сляпо по добре монтираната реклама и по впечатляващия актьорски състав, включващ Джеф Бриджис, Крис Пайн и Бен Фостър.

Hell or High Water” е по сценарий на Тайлър Шеридън („Сикарио”) и разказва за двамата братя Тоби (Пайн) и Танър (Фостър), които тръгват на добре пресметната поредица от банкови обири, за да си отмъстят на банката, която е отнела семейния им имот. Това ги изправя срещу своенравен тексаски рейнджър (Бриджис), който е твърдо решен да ги спре, преди официално да се пенсионира от длъжност.

Във връзка с предстоящата през август редовна премиера на филма получаваме нов трейлър. Той е малко по-кратичък, не показва никакви нови кадри (или поне ние не виждаме такива) и акцентира на споменатите по-горе добри отзиви от страна на критиката.

Лично за нас, този трейлър не работи толкова добре колкото предишния, но това по никакъв начин не променя отношението ни към филма и продължаваме да го чакаме с интерес.

В добавка ви предлагаме няколко снимки.

Крис Пайн, Бен Фостър hell-or-high-water-img02-20160708 hell-or-high-water-img03-20160708 Джеф Бриджис Бен Фостър Крис Пайн, Бен Фостър

Режисьор на „Hell or High Water” е Дейвид Макензи („Халъм Фоу”, „Перфектно чувство”, „Към звездите”), сценарист е Тайлър Шеридън, музиката е дело на Ник Кейв и Уорън Елис („Far from Men” „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд”, „The Proposition”), а продуцент е Питър Бърг. В ролите са Джеф Бриджис, Крис Пайн, Бен Фостър, Кевин Ранклин, Кати Миксън, Дейл Дики и други.

Премиерата на филма е 12 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *