Всеизвестен факт е, че Джеймс Франко може да изиграе всичко – от тотален кретеноид в първосигнални комедийни забежки с ортаците си Сет Роугън, Джона Хил, Дани МакБрайд и останалите, до психологически/исторически драми, дело на Вернер Херцог или Вим Вендерс. За 20 години на екран има над 120 телевизионни, късометражни и филмови проекта (без да броим нещата на сцена), което ни хвърля в изумление и сериозни подозрения, че или е успял да навлезе в междинни времево-пространствени измерения, или има клонинг. С две думи – той определено е един от най-талантливите и многостранно надарени актьори на своето поколение, харесваме го и се радваме да видим, че не отстъпва по нищо на друг наш любимец – Брайън Кранстън, в комедията „Why Him?”.

Представяме ви два трейлъра, които се появиха в края на миналата седмица, като „red-band” – индикацията съществува само заради нецензуриран език и интензивна употреба на думичката „fuck”.

Това е четвъртия пълнометражен филм на Джон Хамбург, който обикновено работи по свои собствени сценарии и комедиите му се приемат доста добре от публиката („Обичам те, човече”, „Завръщането на Поли”). Макар да не снима много често за кино, Хамбург има сериозен опит в телевизионни продукции – и очевидно 20th Century Fox също разчитат на това.

Освен Франко и Кранстън, ролите на главните дами в квартета са разпределени между Меган Мълали и Зоуи Дойч. Участват още Кийгън-Майкъл Кий, Андрю Ранелс, Кейси Уилсън и Адам ДеВайн. Макар да сме гледали доста вариации на тема „таткото не харесва гаджето на щерка си”, в случая имаме актьори, на които винаги бихме дали шанс да ни изумят и забавляват – разчитаме да стане така! Ето какво гласи и официалния синопсис на филма:

Обичният и свръх-грижовен Нед (Брайън Кранстън) и семейството му решават да посетят за празниците своята дъщеря, която учи в Станфорд. Там той среща най-големия си кошмар – добронамереният, но абсолютно шантав младок-интернет-милионер от силициевата долина Лард (Джеймс Франко), който се оказва нейно гадже. И разбира се, Нед смята юнака за абсолютно неподходяща партия за неговата любима дъщеря. Нещата ескалират, когато става ясно, че гаджето ще иска благословия, а и да го нарича „татко” – което си е… тотален кошмар за Нед…

Why Him?” се очаква да се появи на кино по Коледа и ще разчита на свободното време, с което по традиция разполага публиката около празничните дни в края на годината. Ние също се гласим да „обадим” филма – както споменахме, най-вече заради актьорския екип.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *