Време е за нов ъпдейт, посветен на „Денят на независимостта: Нова заплаха” – тук говорим за гигантски блокбастър (as big as they get) и филмът, съвсем очаквано, получава купища рекламни материали. Предлагаме ви един телевизионен спот, четири клипа, няколко кратички промота „20 in 20”, както и едно забавно „Conspiracy Theories” видео, което развенчава мита, че Дейвид Левинсън и Джеф Голдблум са един и същи човек.

Преди да пристъпим към видеата, трябва да отбележим, че в края на миналата седмица беше потвърдено, че MPAA рейтингът на „Денят на независимостта: Нова заплаха” ще бъде PG-13 (никаква изненада тук) за сцени на sci-fi екшън и разрушения и тук-там лош език. Също така отбелязваме, че ден преди официалната премиера на филма (която е на 24 юни), американската публика ще може да види първия „Денят на независимостта” и „Нова заплаха” като double feature на цената на един билет.

ТВ спот

Клипове

20 in 20

Тук може да видите и един плакат, показващ еволюцията на героите в 20-годишния период между двата филма.

id4timeline

Завършваме със споменатото „Conspiracy Theories” видео, два банера (тематично свързани с последните плакати с известните световни сгради и монументи), както и един специален IMAX постер, в който откриваме бая съветско звучене.

independence_day_resurgence_ver13_xlg independence_day_resurgence_ver14_xlg

independence_day_resurgence_ver15_xlg

След като „Денят на независимостта” предефинира блокбастърите, следващата епична част от историята ще предложи глобална катастрофа с невъобразими мащаби. Използвайки извънземна технология, земните нации са се обединили, създавайки огромна защитна програма, която да пази планетата ни. Но нищо не може да ни подготви за напредналата и безпрецедентна сила на извънземните. Само находчивостта на няколко смели мъже и жени може да спаси света ни от пълно унищожение.

Режисьор на „Денят на независимостта: Нова заплаха” („Independence Day Resurgence”) е Роланд Емерих, а в ролите са Джеф Голдблум, Бил Пулман, Майка Монро, Лиъм Хемсуърт, Джеси Ъшър, Джоуи Кинг, Сила Уорд, Уилям Фикнър, Брент Спайнър, Вивика А. Фокс, Angelababy, Шарлот Гейнсбур, Джъд Хърш и други.

Премиерата е 24 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Въпреки малкия Тор, този филм ми е сред ТОП на летните кефалки, чакам го с нетърпение вече

  2. Комерсиалният ренесанс на Голдблумовата кариера повлече крак – извънземни, супергерои, пък ха дано се завърне и при динозаврите 🙂

  3. Само момента с „Царицата’ на кошера ми е странен, ясно е че и Тя идва, ама защо трябва да излиза и да мачка като Годзила, освен, че ще изглежда яко.
    Можеше да е просто биг дийл в някой биг ес кораб