Както стана ясно напоследък, Даниел Крейг надали ще се върне в предстоящия нов Бонд-филм. Но докато при него има съмнение, то за Сам Мендес нещата са категорични – той напуска режисьорския стол и ще се фокусира върху работата си по екранизацията на „The Voyeur’s Motel” по едноименната книга на Гей Талес.

И както радикални мнения предлагаха да се кастне жена за следващия агент 007 (свръх-нелепа и малоумно-феминистка идея, казвам го именно като жена!), така тези настроения се прехвърлиха в посока режисьорските отговорности. А слуховете нашепват – Сузане Биер. Тази идея съвсем не е за пренебрегване, защото тя има изключителен, над 25 годишен опит зад камера, и съвсем наскоро доказа с „The Night Manager”, че разбера и от шпиони, и от нагнетяване на напрежението, и от детайлно изграждане на пълнокръвни образи. Пък и толкова добре се познават с Том Хидълстън – ако изберат него и нея, би се получила повече от успешна спойка!

Разбира се Биер и Хидълстън не са единствените имена, които се въртят из медиите като идея за следващия, 25-ти поред филм за Джеймс Бонд – част от тях включват Деймиън Луис, Идрис Елба, Джейми Бел или Том Харди като 007 и Кристофър Нолан, Дани Бойл и дори (или по-скоро отново) Куентин Тарантино за режисьор. Със сигурност всеки от тях би направил уникална трактовка на бъдещия филм, но кои точно ще се окажат „печелившите”, тепърва предстои да разберем.

Споделете мисли по темата и си помечтайте за някой реален „dream-team” режисьор-актьор, които биха се вписали в традицията – и биха създали перфектния филм. А междувременно ви предлагаме да чуете подробности за съвместната работа на Хидълстън и Биер.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Слава богу че Мендес зачезва, направи от Бонд поредицата едно скучно изживяване с красиви сценки и досада. Последните два Бонда определено бяха тегави за гледане, особено последния.

  2. Ще бъде чудесно, ако изберат Идрис Елба за Бонд. Тъкмо ще имат възможност още един франчайз да осерат, щото малко франчайзи са осрали….

  3. IDGF вече за тази поредица. Крейг беше най-доброто, което можеше да се случи на Бонд.