Напоследък не сме много в час с рекламната кампания на изключително обещаващата забавна кримка „The Nice Guys” на Шейн Блек, но сега получаваме шанс да наваксаме покрай дебюта на финалния трейлър на филма, представен от Warner Bros. Той е най- подробният от всички до момента и дава най-добра представа за историята. А тя е следната:

В края на 70-те години на ХХ век, частен детектив-загубеняк и бабанка-наемник за мръсни поръчки трябва да работят заедно, за да открият липсващо момиче и да разрешат привидно несвързаната с техния случай смърт на една порнозвезда. В процеса на разследването те се сблъскват с шокираща конспирация, достигаща до най-високите кръгове на властта.

Предвид факта, че действието се развива през 70-те, Warner са решили да спретнат и една реклама по подобие на трейлърите от онова време. Не е нещо особено оригинално, тъй като в нета от 100 години има подобни неща (в стила на всяко едно десетилетие от рождения ден на киното досега), но пък е приятно, когато студията решат официално да използват подобен тип реклама, а и самият трейлър не е никак лош.

Финален трейлър

70’s Retro трейлър

В добавка към ретро трейлъра, Warner са спретнали и един телевизионен спот, монтиран като реклама на детективската агенция на двамата главни герои, както и една любопитна viral кампания, която залага на двете звезди на филма Райън Гослинг и Ръсел Кроу. Идеята е, че двамата имат проблеми и посещават терапия за двойки.

Detective Agency Ad

Couple Therapy

И последно, като допълнение към ретро трейлъра получаваме и порция плакати, които също са решени в 70-арски стил и представят отделните герои на филма, всеки със своите специфични характеристики. Може да видите и как ще изглежда „палавото” издание на саундтрака на плоча.

плакат

niceguys-soundtrack-vinyl-photo2

niceguys-soundtrack-vinyl-photo3

niceguys-soundtrack-vinyl-photo1

Режисьор на „The Nice Guys” е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang”, „Железният човек 3”), който е и сценарист наравно с Антъни Багарози. В ролите са Райън Гослинг, Ръсел Кроу. Мат Бомър, Ким Бейсингър, Рейчъл Брук Смит, Маргарет Куали, Тай Симпкинс и други.

Премиерата е 20 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. това не може да е толкова добро, просто не може да е толкова добро, не разбирам как може да е толкова добро…

    1. Копеле, ти живееш в Пловдив … за теб и асфалтиран път е чудо на цивилизацията 😉

  2. Срамота е, че Блек толкова време стоя без работа, но е хубаво, че си наваксва.