Вярно е, че го отразихме с голямо удоволствие и му се порадвахме от сърце, но последният „нов” трейлър на почти фанатично очаквания от нас „The Neon Demon“ на Николас Виндинг Рефн не предлагаше никакви нови кадри, затова не успяхме да му се изкефим както когато го видяхме за първи път. Сега обаче отново получаваме възможност да изпитаме несравнимото усещане от сблъсъка с новото, тъй като последната международна реклама на филма предлага множество невиждани досега кадри, сред които виждаме и героите на Алесандро Нивола и Джена Малоун.

Какво да кажем? Колкото повече неща виждаме от „The Neon Demon“, толкова повече се надъхваме. Историята е позната, но доста адекватна на съвремието ни, визията е повече от  фантастична, а комбинацията между сексапил и насилие изглежда съвършена. Ще се повторим, но наистина кадрите ни създават усещане като за филм на любимия ни Брайън Де Палма. Айде да идва този филм, че ще е престъпление.

В добавка ви предлагаме и няколко нови снимки. Имайте предвид, че някои от тях не са много подходящи за гледане в работна обстановка.

neon-demon-img01-20160513 neon-demon-img02-20160513 neon-demon-img05-20160513

The Neon Demon” е вдъхновен от историята на „Кървавата графиня” Ержебет Батори, известна като жената, извършила най-много убийства в историята, за която се носят легенди, че е взимала вани в кръвта на девствени момичета, за да запази младостта си. Филмът разказва за изгряващия модел Джеси (Ел Фанинг), която се мести в Лос Анджелис, където нейната младост и жизненост стават обект на низки страсти от страна на група обсебени от красотата жени, които ще направят абсолютно всичко, за да се докопат до това, което притежава тя.

Режисьор на „The Neon Demon” е Николас Виндинг Рефн („Drive: Живот на скорост“, „Caмo Бог прощава“), който е и сценарист наравно с Мери Лоус и Поли Стенъм. В ролите са Ел Фанинг, Киану Рийвс, Кристина Хендрикс, Аби Лий, Бела Хийткоут, Алесандро Нивола, Дезмънд Харингтън, Джейми Клейтън, Чарлз Бейкър, Джена Малоун, Карл Глусман и други.

Премиерата е на 20 май на фестивала в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments