Харесваме работата на Матю Вон и адмирираме безусловно и изцяло решението му да върне (по незнайно-какъв начин) героя на Колин Фърт в продължението на „Kingsman: Тайните служби” – „Kingsman: The Golden Circle”. Но преди ден-два въодушевлението ни се покачи с още няколко пункта, след като видяхме постер, който е част от рекламните материали на новия филм.

плакат

Една чаша уиски и една реплика понякога са достатъчни… Режисьорът е взел изключително радостното решение да покани в купона да се включи не кой да е, а Джеф Бриджис. Самият актьор „туитва” постера, а в главите на всички негови (и на братя Коен) почитатели започват да се въртят шантави асоциации – разбира се, с Пича! Нали си представяте какъв уникален шпионски (алкохолизиран) образ може да създаде култовият Бриджис?!

Ако искате да научите детайли около главните действащи лица (и злодейката на Джулиан Мур – пак ще си партнира с Бриджис), може да ги откриете в една скорошна наша новина по темата. „Kingsman: Тайните служби” се представи добре в боксофис класациите и получи добри ревюта. Логично е 20th Century Fox да „поддържат огъня” при подобни добри попадения – сценарият на продължението отново е дело на Вон и Джейн Голдман, като в основата е комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс.

Снимките вече са в ход, а премиерата на „Kingsman: The Golden Circle” ще бъде на 16 юни 2017 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *