Джон Гудман и Мери Елизабет Уинстед в 10 Cloverfield Lane

Само пет дни ни делят от премиерата на „10 Cloverfield Lane” и разкриването на мистерията около връзката му с „Cloverfield” („Чудовищно”) на Мат Рийвс – последно Дж. Дж. Ейбрамс, който е продуцент на филма, заяви, че със сигурност не е директно и буквално продължение (както и, че имат идея за „Cloverfield 3”), но ние сме се научили да не вярваме на нищо, което той казва.

Всъщност нас лично ни делят доста повече от пет дни, защото засега няма планове филмът на Дан Трактенбърг да бъде показан по родните екрани (гневните си имейли може да изпращате директно на Форум Филм България), но понеже едва ли ще успеем да се опазим от спойлери дълго време, смятаме да научим всичко възможно най-рано. Тоест, ако знаете нещо, дайте го насам.

Междувременно може да видите два IMAX спота (единият удължен и според нас доста ефектен), един нов постер и поредица снимки, които се появиха в нета през изминалите празнични дни.

10 Cloverfield Lane

Джон Гудман

Дан Трактенбърг

плакат

Режисьор на „10 Cloverfield Lane” е Дан Трактенбърг, а сценарият е дело на Матю Стюкън, Джош Кембъл и автора на „Камшичен удар” Деймиън Чазел. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Брайън Бърг. В ролите са Джон Гудман, Мери Елизабет Уинстед и Джон Галахър-син.

Премиерата на филма е 11 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *