В предишната ни новина по темата споделихме първите снимки от предстоящия „Special Correspondents” на Рики Джервейс, а сега получаваме и първи трейлър.

Филмът е римейк на френския „Envoyés très spéciaux” и разказва за двама радио журналисти Албърт Финч (Джервейс) и Франк Бонвил (Ерик Бана), които фалшифицират военни репортажи „на живо” от уютното си скривалище над един испански ресторант в Куинс. Разбира се, нещата излизат извън контрол и едно належащо пътуване до Еквадор ще ги срещне с реалния свят.

Не сме свръх ентусиазирани от видяното, особено предвид това колко харесваме Рики Джервейс. Макар че като създател на иновативния „Офисът”, като водещ на Глобусите и stand up комик да ни е супер любим, истината е, че като режисьор на пълнометражни филми Джервейс не ни е впечатлил с нищо особено. Все пак оставаме с надеждата за приятен филм, който да си пуснем някой мързелив следобед по Netflix (ако го има в родния каталог).

Истината е, че сякаш сме по-ентусиазирани за другия проект на Джервейс – „Life on the Road” с участието на героя му от „Офисът” Дейвид Брент, който преследва рокерските си мечти за музикално турне с групата си „Foregone Conclusion” (ала не се е отказал от работата си като пътуващ продавач на продукти за почистване!).

В актьорския екип на „Special Correspondents” влизат още Вера Фармига Кели Макдоналд, Кевин Полак, Америка Ферера, Раул Кастильо, Бенджамин Брат.

Премиерата е на 29 април по Netflix.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments