Уди Алън

Излишно е да говорим за „работливия Уди”, сякаш се изненадваме, че тази година ще видим поредния му филм. Излишно е, но от друга страна ние действително всяка година се изненадваме на работоспособността му. Това усещане на подновен ентусиазъм важи и за начина, по който гледаме филмите му. Колкото и да са лоши отзивите, филм на Уди Алън не ни е бил скучен или обиден от… никога, честно казано. Харесахме „Irrational Man” и с нетърпение чакахме новини покрай предстоящия му проект.

А новини вече има. Филмът се казва „Café Society” и ще открие тазгодишния 69-и фестивал в Кан (Алън стъпва за първи път на фестивала преди почти 40 години с „Манхатън”). Оператор на филма ще е Виторио Стораро („Апокалипсис сега”, „Последният император”, а в главните роли ще бъдат Джеси Айзънбърг и Кристен Стюарт, които явно са се харесали, защото все по-често работят заедно („Adventureland” и „American Ultra”). За Айзънбърг това ще е втора среща с Уди след „На Рим с любов”. Но стига с досадна тривиа, предлагаме ви първата снимка от филма, а след това и официалния синопсис на филма. Затворете очи, стискайте палци с надежда, че това лято ни очаква един от по-добрите на Алън.

Джеси Айзънбърг и Кристен Стюарт в „Café Society”

Филмът разказва историята на млад мъж, който пристига в Холивуд през 30’-те, с надеждата да намери работа във филмовата индустрия. Там се влюбва и открива общество, което ще оформи духа на една епоха.

Освен Джеси Айзънбърг и Кристен Стюарт във „Café Society” ще видим Блейк Лайвли, Кори Стол, Анна Камп, Пол Шнайдер и Стив Карел.

Откриването на Кан е на 11 май.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *