Търсенето на Дори

С изненада откриваме, че се вълнуваме от предстоящата ни среща с „Търсенето на Дори” („Finding Dory”) – харесваме „Търсенето на Немо” (който един от най-големите и обичани анимационни хитове на Pixar), а самата Дори ни беше един от най-любимите герои. С интерес следим развитието на рекламната кампания на филма, макар и да не сме го много приоритизирали.

В „Търсенето на Дори” симпатичната и вечно забравяща рибка, в компанията на верните си приятели Немо и Марлин, се впуска в шеметно подводно приключение в търсене на отговори за своето минало. Какво точно помни? Кои са нейните родители? И къде се е научила да говори езика на китовете?

Вижте най-новия трейлър, който Disney и Pixar представиха преди няколко дни.

Между другото, извън факта, че харесваме „Немо” и самата Дори, още една причина да искаме да видим филма е, че това е първият режисьорски проект на Андрю Стантън („Уол.И”) след провала на игралния му дебют „Джон Картър” (на който сме известни апологети). Надяваме се за изминалите четири години да е успял да се възстанови.

Вижте и една концептуална рисунка на двама от новите герои на филма – заблудената белуга Бейли и милата китова акула Дестини.

Търсенето на Дори - концептуално

Режисьор на „Търсенето на Дори” („Finding Dory”) е Андрю Стантън, а в оригинал ролите озвучават Елън Дедженеръс, Албърт Брукс, Хейдън Ролинс, Уилям Дефо, Даян Кийтън, Идрис Елба, Тай Бърел, Юджийн Леви, Кейтлин Олсън, Ед О’Нийл, Доминик Уест и други.

Премиерата е 17 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *