Игра на тронове

Едни от любимите ни промота, свързани със сериала „Игра на тронове”, са задкулисните погледи, които (освен изключително интересните подробности за техническите и творчески процеси, които протичат в гигантска продукция) ни дават и любопитни „закачки” за конкретните предстоящи сезони – закачки, които са още по-интересни, когато все още не сме видели пълен трейлър.

Почти два месеца преди премиерата на шести сезон HBO ни предлагат задкулисно видео, което е с фокус върху операторите на камери в отделните екипи – вероятно знаете, че продукцията е разделена на няколко екипа, снимащи на различни географски локации, пряко свързани с мястото на действието. От своя страна „закачките” не са кой знае колко интересни, но все пак има какво да се види – Дани, Мелисандра, Давос и (според спекулациите) поглед към младите Нед и Бенджен Старк.

Подробности за сериала и новите актьорски попълнения в предстоящия сезон, сред които са Иън Макшейн, Макс фон Сюдов и Пилоу Асбек, може да откриете в новините ни до момента. Също така може да видите и специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на сериала и книгите на Джордж Р. Р. Мартин.

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *