Наоми Уотс и Том Сайзмор

Наред със завръщащите се, добре познати ни от оригиналните епизоди на легендарния сериал актьори, предстоящият нов сезон на „Туин Пийкс” продължава да събира впечатляващ екип от нови лица. Сред тях до момента са Лора Дърн, Аманда Сейфрид, Балтазар Гети, Робърт Непър, Робърт Форстър, Дженифър Джейсън Лий и Бейли Чейс, а сега съвсем официално прибавяме още две имена и то какви.

Deadline съобщават, че Наоми Уотс и Том Сайзмор се присъединяват към актьорския екип на сериала във все още неуточнени роли. Уотс е голямо име, но дори и напоследък да нямаше тенденция първокласни актьори да играят в телевизионни проекти, присъствието ѝ пак нямаше да е учудващо – именно Дейвид Линч сложи началото на холивудската ѝ кариера с шедьовъра „Мълхоланд драйв”.

За Сайзмор ще кажем, че винаги сме го харесвали и се радваме, че ще го видим в нещо високопрофилно, защото след проблемите му с наркотиците и престоя му в затвора, напоследък се снима предимно в евтини брадви. Барем това му помогне да се завърне в голямото кино.

Deadline съобщават още, че наред със завръщането на Дейвид Линч на сценарния и режисьорския стол на сериала, той ще се завърне и в ролята на един от любимите ни образи – този на глухичкия и говорещ доста силно агент на ФБР и пряк началник на Дейл Купър, Гордън Кол („I KNOW, COOP!”).

По линия на незавръщащите се актьори – засега тук са пенсионираният Майкъл Онткийн (шериф Труман) и починалата наскоро Катрин Колсън (Маргарет Лантерман – The Log Lady), наскоро Хедър Греъм заяви, че няма да участва в новите епизоди, въпреки че ѝ се иска. Нейната героиня – любимата на агент Купър Ани (как е Ани?!) беше важна, особено към края и се надяваме, че просто Линч пази завръщането ѝ в тайна.

Режисьор на обявените 18 епизода от новия сезон е Дейвид Линч, който е и съсценарист с Марк Фрост. В ролите са Кайл Маклоклан, Шерил Лий, Дейна Ашбрук, Медхен Еймик, Еврет МакГил, Мигел Ферер, Дейвид Патрик Кели, Ричард Беймър, Ръс Тимблин, Кенет Уолш, Уенди Роби, Лора Дърн, Аманда Сейфрид, Балтазар Гети, Робърт Непър, Робърт Форстър, Дженифър Джейсън Лий, Бейли Чейс, Наоми Уотс, Том Сайзмор и Дейвид Линч. Очаква се завръщането и на още от актьорите от оригиналните два сезона, както и присъединяването на нови.

Туин Пийкс” („Twin Peaks”) се завръща по Showtime през 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *