Това все още си е рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”, но този път нямаме трейлър, а цяло филмче, което ще ни държи влага минимум месец, затова решихме, че е подходящо леко да модифицираме заглавието (което сме правили и друг път за „шедьовъра” „Who Killed Captain Alex”).

Става сума за „The Chickening” – вдъхновеното от „Сиянието” на Кубрик (и използващо го за основа) кратко и абсолютно кретенско филмче на Дейви Форс и Ник ДенБоар, което бе показано в Midnight Madness секцията на фестивала в Торонто, на Fantastic Fest, както и на течащия в момента Сънданс. Това е всичко, което ви е необходимо да знаете за видеото, което говори само за себе си.

Между другото, ако сте фенове на фейсбук страницата ни (ако не сте, молим ви да не се свените и да ни лайкнете), има вероятност вече да сте го видели, тъй като не издържахме и го пуснахме още вчера. Но ако не сте, очаква ви нещо… специално.

„Хоули мадър ъф крайст!” По принцип бихме казали, че интернет е изключително странно място, но това филмче щеше да види бял свят и без него, така че смятаме за по-редно да кажем, че по света има всякакви, тотално изтрещели индивиди. Супер талантливи и креативни, но все пак напълно сбъркани.

Вижте няколко снимки и два постера.

плакат

плакат

Сценаристи, продуценти и режисьори на „The Chickening” са Дейви Форс и Ник ДенБоар.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не мога да повярвам, че някой наистина е инвестирал време и усилия в подобно нещо.