Better Call Saul

Един от любимите ни сериали от миналата година (или поне на част от екипа ни) беше „Better Call Saul“, който от очакван с нетърпение, но и с доста притеснения „spin-off“на „Breaking Bad“ се превърна в страхотна и най-важното, самостоятелна история, която горещо ви препоръчваме. Ако още не сте намерили време за Боб Оденкърк и неговия Джими МакГил, имате време да наваксате с десетте епизода на първи сезон преди да започне втори.

А за феновете, в началото на ноември AMC пуснаха два кратки тийзъра, а преди няколко дни и три снимки, които станаха повод най-накрая да пуснем тази новина за предстоящата премиера. Първо вижте тийзърите, които служат най-вече за припомняне докъде стигна Джими в първи сезон, а след това хвърлете око и на снимките – само три са наистина, но пък са показателни.

http://www.youtube.com/watch?v=oBuPT6L9F5k

http://www.youtube.com/watch?v=07W7Kzq3uko

Боб Оденкърк

Боб Оденкърк и Джонатан Банкс

Боб Оденкърк

Винаги се радваме да видим Майк, особено до „втория най-добър адвокат на света“, както смело провъзгласява чашата за кафе, но разбира се, най-добра е снимката с костюмите. Всички знаем в коя посока ще тръгне Джими и че ще се превърне в Сол Гудман. „A criminal lawyer“.Но както често се оказва, пътят е по-важен от крайната спирка, особено когато е съпроводен от черното чувство за хумор и безумно доброто изпълнение на Оденкърк (стискаме му палци на предстоящите „Златни глобуси“, където е номиниран за най-добър актьор в драматичен сериал).

Премиерата на втори сезон на „Better Call Saul“ е 10 февруари по АМС, а в главните роли се завръщат Боб Оденкърк, Джонатан Банкс, Майкъл МакКийн, Патрик Фабиан и Реа Сийхорн.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *