„Търсенето на Дори” („Finding Dory”)

Вчера Disney и Pixar представиха дългоочаквания първи трейлър на „Търсенето на Дори” („Finding Dory”) – своеобразното продължение на един от най-големите им и обичани  хитове, „Търсенето на Немо”. „Търсенето на Дори” събира отново любимата на малки и големи, симпатична и вечно забравяща рибка Дори с нейните верни приятели Немо и Марлин и тримата се впускат в шеметно подводно приключение в търсене на отговори за миналото на Дори.

Вижте трейлъра в оригиналната му аудио версия, както и във вариант, дублиран на български.

Каквото и да разправят създателите на „Търсенето на Дори”, начело на които е режисьорът Андрю Стантън, не смятаме, че има някакъв сериозен творчески порив зад съществуването на този филм. Или поне не е по-голям от финансовия фактор. Въпреки това, когато видяхме добре познатия ни, невероятно нарисуван и изпипан подводен свят, директно ни се прииска да се завърнем в него, без значение какви са причините за съществуването му. Стискаме палци Pixar да се доближат до стила и качествата на продълженията на „Играта на играчките”, не на „Колите” или „Таласъми ООД”.

Освен с познатите ни герои, които виждаме в трейлъра, „Търсенето на Дори” ще ни срещне и с много нови, сред които са своенравният октопод Ханк, заблудената белуга Бейли, милата китова акула Дестини и родителите на Дори – Джени и Чарли. Засега единственият от новите герои, който знаем как ще изглежда, е Ханк.

Търсенето на Дори - Ханк

Вижте и официалния тийзър постер на филма – също като трейлъра, и той идва в два варианта.

„Finding Dory” - плакат

„Търсенето на Дори” - плакат

Режисьор на „Търсенето на Дори” („Finding Dory”) е Андрю Стантън, а в оригинал ролите озвучават Елън Дедженеръс, Албърт Брукс, Хейдън Ролинс, Уилям Дефо, Даян Кийтън, Идрис Елба, Тай Бърел, Юджийн Леви, Кейтлин Олсън, Ед О’Нийл, Доминик Уест и други.

Премиерата е 17 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *