Малките са пораснали

Ако някога сте подозирали, че Том Сойер и Хъкълбери Фин могат да се превърнат във възрастни хора (като малки никога не сме си представяли подобна „ерес”, това е все едно Пипи да порЕсне… въпреки хапчетата!), може да видите как сценаристите-режисьори Адам и Арън Ний са пресъздали този факт в абсолютно независимия „Band of Robbers”. Филмът е харакеризиран като чаровен и забавен, а и за по-удобно сюжетно нещата се случват в наши дни.

Луда е мелодията, която съпътства това шантаво приключение – причуват ни се японски напеви, но може и да грешим. Винаги когато видим подобен тип авантюризъм, ни става жал за хората, които са го направили – защото за такива филми публика, извън фестивалната, няма! И защото авторите са го направили, просто защото са искали с цялата си душа и сърце да разкажат своята история – обаче няма да има кой да я види (тя не е и кой знае колко привлекателна, де, обаче е шантава!)

Хък (Кайл Галнър) е излязъл току-що от затвора и се опитва да влезе в правия път, но Том (Адам Ний) вече е леко-корумпирано ченге и му поднася примамливата идея да се опитат да намерят прочутото съкровище, за което толкова са мечтали като деца… Присъстват и други иконични герои – Индианеца Джо (Стивън Ланг), Беки Тачър (Мелиса Беноист). Филмът вече получи няколко интересни ревюта след премиерата си на филмовия фестивал в Лос Анджелис.

Band of Robbers

Премиерата на „Band of Robbers” е определена за 15 януари 2016 в ограничен брой киносалони и в системата на VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *