Джим Кери

Джим Кери ни е радвал с филми като „Шоуто на Труман”,  „Човек на луната” и „Блясъкът на чистия ум”, но последния път, когато го раздаваше наистина сериозен – в „Числото 23” на Джоуел Шумахер – резултатът не беше никак добър (в комедиен аспект също не му се получават нещата, но това е друга тема). Но някогашната мега-звезда не се отказва да преследва творческо развитие в тази посока и в най-скоро време ще го видим в постапокалиптичния канибалски романс „The Bad Batch”, както и в полския трилър „True Crimes”, който е във фокуса на настоящата ни новина.

True Crimes” е дело на режисьора Александрос Авранас („Miss Violence”, „Without”) и е вдъхновен от статия на New Yorker от 2008 г., която изследва интересен забравен случай от криминалната история на Полша. В него обстоятелствата около реалното убийството на известен полски бизнесмен са описани със забележителни подробности в дебютния роман на писателя Кристиан Бала, който се превръща в главен заподозрян. Кери ще изпълнява една от основните роли – тази на детектива, разследващ случая, и вече може да видим как точно ще изглежда във филма.

Много ни е любопитно какво ще се получи – историята звучи доста интересно, а и снимките не изглеждат никак лошо. Стискаме палци крайният резултат да е добър и Кери да се справя на висота, че от доста време не сме го гледали в нещо свястно.

Режисьор на „True Crimes” е Александрос Авранас, а в ролите са Джим Кери, Шарлот Гейнсбур, Мартон Чокаш, Елени Русину, Пьотр Гловацки, Анна Полона, Агата Кулеша, Мая Осташевска и други.

Премиерата се очаква през 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Щом играе извращението Шарлот Гейнсбър, филмът по всяка вероятност няма да е обикновен.

  2. Проклет антиваксър с рухнала кариера, но пък това може и да става за гледане.

  3. Що бе Кери изглежда доста добре и нестандартно с тази брада.