Jessica Jones

По-малко от три седмици ни делят от премиерата на всички 13 епизода от предстоящия сериал на Marvel и Netflix „Jessica Jones” и разбира се, рекламната кампания не ни позволява да го забравим. Последно видяхме 3 кратки тийзъра и един пълен трейлър, а сега получаваме и доста приятен нов плакат, в който Зебедая Килгрейв е буквално надвиснал над Hell’s Kitchen. Честно казано, не сме съвсем доволни, че последните реклами все повече наблягат на злодея на Дейвид Тенант. Разбира се, якият злодей може да направи чудеса за един предстоящ филм или сериал, но пък обичаме, когато запазят няколко изненади и за премиерата.

Вижте постера – първо в така наречения „motion” вариант, а после и статичен.

Jessica Jones

За щастие, Килгрейв на Тенант изглежда като доста интересен персонаж, дано само до 20 ноември Netfilx да не пуснат някой клип, който изцяло да го спойлне. Засега имаме доста добра представа каква е суперсилата му, но не сме сигурни дали да го наричаме „The Purple Man” („Лилавия”, не „Пурпурния”, както често се бърка у нас), както е в комиксите – там кожата му действително е странен цвят, докато в сериала май само ще набляга на лилавите костюми и ризи. Ето го и на една официална снимка, която обаче изглежда по-скоро като „concept art”, отколкото кадър от сериала.

Jessica Jones

Първият сезон на „Jessica Jones” ще бъде от 13 епизода, шоурънър е Мелиса Розенбърг, продуценти са Лиз Фридман и Джеф Лоуб, а режисьор на първите два епизода е С. Дж. Кларксън. В ролите са Кристен Ритър (Джесика Джоунс), Майк Колтър (Люк Кейдж), Дейвид Тенант (Зебедая Килгрейв), Рейчъл Тейлър (Триш Уокър), Кери-Ан Мос (Джери Хогарт), Ика Дарвил (Малкълм), Ерин Мориарти (Хоуп), Уил Травал (Уил Симпсън) и други.

Премиерата на всички 13 епизода е 20 ноември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *