Може ли да забравите, че вече сте ги гледали?

Понякога пропускаме някои новини, които смятаме за по-безинтересни (не можем да огреем навсякъде все пак), прекалено съмнителни и несигурни или за проекти в толкова начален стадий, че просто няма достатъчно информация и тепърва ще се трупат подробности за споделяне. Днес решихме да съберем три потенциални предстоящи заглавия и да ги представим супер набързо в една обобщаваща новина – засега няма никакви детайли около тях, но да сте подготвени какво най-вероятно се задава. В случая става дума за два ТВ римейка и едно възможно завръщане на голям екран.

Започваме със CBS, които ще фокусират усилията си върху сериализирана предистория на обичания от щатската публика „MacGyver” (идеята за игрален филм явно се е разпаднала) – новата поредица ще проследи главния герой във времето, когато той е на 20-тина години и е вербуван от тайна организация. Там му се налага да решава проблеми със съвсем необичайни хрумвания, за да не се стига до фатални последствия за замесените в сложните ситуации. Добрата новина тук е, че Джеймс Уан („The Conjuring”, „Furious 7”) ще продуцира начинанието и дори ще режисира пилотния епизод.

Задава се и телевизионна адаптация  по „Мокри поръчки” („Haywire”) на Стивън Содърбърг. По идеята за специалния оперативен агент, предаден от собствената му организация и оставен да се бори за живота си, работят Relativity TV и на този етап няма яснота дали самият Содърбърг ще пожелае да се замеси в проекта. Лично ние се съмняваме, въпреки че напоследък той се изявява само и единствено на малкия екран. Според нас ще е добър ход, ако успеят да вербуват шампионката по смесени бойни изкуства Джина Карано да се завърне в главната ролята.

И още една кратка информационна новост, този път свързана с любим дует – „Мъже в черно”. Sony продължават да настояват за възраждане на франчайза (и как иначе след като рискът им с „Мъже в черно 3” се отплати с 624 млн. долара – риск, заради многото години между него и втората част). Продуцентите Уолтър Паркс и Лоури Макдоналд са решили активно да работят върху нова трилогия, този път без Уил Смит, който не е заинтересуван. За разлика от горните два проекта, в случая не става дума за сериал, но дългите кино-поредици са почти същото нещо, а и съвсем скоро очакваме да ни сервират и нещо за телевизия, тъй като материалът е доста подходящ. Да видим докъде ще стигнат.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *