Доминик Купър като Проповедника

AMC представиха секундно тийзърче на предстоящия първи трейлър на „Preacher“, който се очаква да дебютира утре вечер с новия епизод на „The Walking Dead” (който, между другото, беше одобрен за 7-и сезон).

Мразим подобен тип тийзъри на трейлъри (а предполагаме и вие), тъй като концепцията „реклама на реклама” е доста сбъркана като цяло, но все пак го представяме, тъй като ни информира кога точно можем да очакваме истинския трейлър и ни предлага първия качествен поглед към Доминик Купър в титулярната роля на Проповедника.

Прекалено е кратко, за да коментираме, но като цяло ни изглежда повече от прилично. Ослушвайте се за първия трейлър, който ще ни даде по-точна представа как Сет Роугън, Еван Голдбърг и Сам Катлин са се справили с екранизирането на комикса на Гарт Енис и Стив Дилън. Ако всичко е наред, най-вероятно ще сварим да ви го представим понеделник сутрин (наше време).

Preacher“ разказва за тексаския проповедник Джеси Къстър, който (след като се свързва със странна душевна сила, избягала от Рая и наречена Genesis) придобива способността да принуждава хората да правят всичко, което каже. Заедно с добре въоръжената му бивша приятелка Тюлип и непрестанно пиещия ирландски вампир Касиди, Джеси потегля на праведно и изпълнено с насилие пътешествие из страната в опит (буквално) да открие Бог.

В ролята на Къстър ще видим Доминик Купър, а негови партньори ще са Рут Нега (Тюлип), Иън Колети (Гъзоликия), Джоузеф Гилгън (Касиди), Елизабет Пъркинс (Вила), У. Ърл Браун (Хюго Руут), Том Брук (Фиори), Луси Грифитс (Емили Удроу), Елизабет Пъркинс (Вайла Куинкенън) и други.

Допълнителни подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата на „Preacher” е предвидена за 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *