"James White"

Съвсем скоро писахме за пълнометражния дебют на режисьора Джош Монд, който разпали интереса ни след блестящото си представяне на „Сънданс” тази година. Много се изговори и за изпълненията на двамата водещи актьори – Кристофър Абът („A Most Violent Year”) и номинираната за „Златен глобус” Синтия Никсън („Sex & The City”). Предлагаме ви да видите дебютния трейлър на „James White”, а след това ще споделим какво мислим за него:

Започваме с това, че видяното определено ни харесва. Минорното настроение се лее от всеки кадър, а напрежението между героите се усеща във всяка реплика. Не сме големи почитатели на Абът, но признаваме, че ролята му пасва като ръкавица, а той определено подхожда към сложния си образ с необходимото уважение. На Никсън обаче сме фенове, особено след повече от убедителното й изпълнение в „Stockholm, Pennsylvania”. Малкото кадри, които виждаме с нея затвърждават мнението ни, че тази жена крие чудовищен талант, който просто е чакал подходящия проект за да се разкрие.

Джеймс Уайт (Абът) е проблемен младеж на двайсет и няколко години, който се носи по течението в съвременен Ню Йорк. Хедонистичният му подход към живота го завлича все по-надълбоко, докато той продължава да живее на гърба на майка си Гейл (Никсън). Гневен и потопен в отрицание, той се изправя пред най-голямото си предизвикателство, когато тя е диагностицирана с рак в терминален стадий. Тежките грижи за нея и го тласкат към ръба и е време той да реши дали да се промени или да пропадне напълно.

Джош Moнд е не само режосьор, но и сценарист на „James White”, а в ролите освен Абът и Никсън ще видим Скот Мескади, Дейвид Харис, Рон Ливингстън и др. Припомняме ви, че премиерата е на 13 ноември.

Джош Монд

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *