Мълдър и Скъли нищят световната конспирация

След поредица „дразнещи” секундни тийзърчета, вчера Fox най-накрая представиха дългоочаквания пълен трейлър на предстоящото завръщане на иконичния 90-арски сериал „Досиетата Х”. Както знаете, догодина Мълдър и Скъли отново ще търсят истината, която „продължава да е някъде там” в шест чисто нови епизода, в които ще имаме задължителните, залегнали дълбоко в митологията на сериала конспирация и извънземни, както и единични случаи в стила на класическите „monster of the week” епизоди.

Вижте трейлъра, който ни дава добра представа за основната арка на историята и как точно добре познатите ни (и споменати по-горе) теми от сериала се вписват в модерния свят, в който живеем.

http://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0

Чудно! Не можем да кажем, че трейлърът ни отнесе, но определено се надъхахме. Появата на Скинър и цигарата на „Канцерогенния” накрая ни напълниха душата. Нямаме търпение да видим новите епизоди и стискаме палци като за световно да се получат нещата. Ако всичко е наред, сигурни сме, че ни очакват още епизоди в бъдеще, а защо не и трети филм?

Режисьор на първия двоен епизод (от общо шест) е създателят на „Досиетата Х” Крис Картър, а в ролите са Дейвид Духовни, Джилиън Андерсън, Мич Пиледжи, Уилям Б. Дейвис, Анет Махендру, Джоел МакХейл, Брус Харууд, Том Брайдууд и Дийн Хаглънд. Очаква се и завръщането на Анабет Гиш и Робърт Патрик.

Премиерата е 24 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. абе аз пак ще си питам…… агент Мръднал кога и как се появи пак, нали го бяха отвлекли извънземни

  2. Върнали са го. При тях е така – отвличат те, правят ти един мощен „ейнъл пробинг“ и те връщат. 🙂